2014-11-15

Hej förlåt om jag inte har kunnat skrivit nåt men har jag har haft så mycket att göra, men nu är jag tilllbacka så nu kan ni fortsätta läsa. Jag vill verkligen inte förlora läsare, för det är ju så att jag har varit hemma för jag har varit på lite saker. Det är lite jobbigt att kunna prata om det, för jag vill ju inte skaffa uppmärksamhet men vissa säger ju det i verkligheten. Det är väll bättre om ni håller tyst och inte kommenterar saker bakom min rygg. Jag blir så jävla lack på att ni ska lägga i saker som jag har gått igenom.
 
Ni skriver liksom på facebook var ni tycker och tänker. Jag liksom bryr mig inte om det ni skriver, men jag jag kommer nog fortsätta vara lite ledsen och sånt för jag måste nu förklara mig för er för detta spårar ut helt to mutch för mig iallafall. Liksom asså först söker jag inte uppmärksamhet på bloggen, och vill ni inte läsa om sånna här saker så sluta läs då. Jag får skriva vad jag vill på min blogg, det är min blogg ingen annan ska komma och säga vad jag ska skriva. Jag blir så fucking lack på detta.
Så jag vet inte om ni ska fortästta att läsa men jag liksom blir så fucking lack över ni står och säger att jag söker uppmärksamhet, fast att jag inte gör det. Blir era liv bättre om ni håller på att säga att jag söker uppmärksamhet, det låter så jävla töntig förlåt men sluta följ mig men några andra kanske vill följa mig för dom är bättre än er.
 
Dessutom kommer jag nog inte göra så mycket. men jag är fortfarande arg på er som säger att jag söker uppmärksanhet hela tiden och jag blir så jävla lack över det. Men nu får jag sluta, skir arg inlägg förlåt men jag vill att ni ska sluta.
 
HEJDÅ!
 
 
RSS 2.0