2014-10-26

Hej alla jag har några saker att säga till er alla läsare.

jag kommer nog inte kunna skriva nu för denna vecka som kommer åker jag hem till min familj och det kommer bli jättreroligt. Men samtidigt kommer det kännas tungt för det nåt som har hänt men det gå jag inte in på nu.
Så därför kommer jag inte kunna skriva på denna vecka men jag kommer ta bilder från Tisdag till Fredag. Jag ska dessutom ta upp att det kommer en tävling nästa månad och då vinner ni ett jättefint pris. Och det som ni kommer göra för att vinna det kommer jag berätta nu.
 
Det ni ska göra för att finna detta fin att svara på en fråga och svara ni rätt och tror det är rätt. Så ska ni skicka min blogg till era medier och skriva att dom ska följa mig.
 
Det är inte så svårt att kunna göra det men jag information lite längre fram. Dessutom så kommer jag inte kunna vara aktiv på varken Facebook eller andra medier. för det är som sagt lite jobbigt just nu undert denna vecka som kommer.
Så kommer det nåt som ni ta upp för min blogg, så skriv lite mejl så får jag kolla upp det på Fredag. Jag vill verkligen ha mer läsa så dela gärna om ni vill. För jag vill jättegärna alla ska veta hur jag är som person.
Men men jag tvungen att sluta nu så vi höres på Fredag och det kommer upp lite bilder och då kommer ni förstå varför.
RSS 2.0